maandag 14 december 2015

Doosje met kaarten

Er stond al een eeuwigheid een kaal wit doosje van cardstock op mijn bureau te wachten tot er eindelijk eens wat mee gedaan zou worden. Ik heb het doosje eerst bekleed met papier en een verdeler in het doosje gemaakt, zodat ik 2 vakken heb om iets in te kunnen doen. Eerst wilde ik er iets van chocolade in doen, maar toen bedacht ik me, en heb een drietal kaartjes met envelop gemaakt om er in te doen. Het doosje is 15x15 cm. En de kaartjes zijn 7x14 cm, dat  is wel een aparte maat voor de kaartjes geworden. En daar zijn natuurlijk geen enveloppen voor te krijgen, dus die heb ik er ook maar bijgemaakt, zodat ze nu in een mooie bijpassende envelop verstuurd kunnen worden. De kaartjes zelf zijn hele eenvoudige kaartjes geworden, voor mijn doen. Omdat het zo'n aparte maat is, is er ook niet veel ruimte om flink uit te pakken met allerlei tierlantijnen er op. Ondanks of moet ik zeggen: dankzij de aparte maat zijn het hele lieve kaartjes geworden. Dit doosje met kaartjes gaat op de stapel om weg te geven voor een verjaardag of zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra