donderdag 10 december 2015

Cadeau envelopjes

In de laatste "creatief met kaarten"staat een werkbeschrijving van een insteekkaartje met daarin een tag. Ik vond het een leuk idee en ben aan de slag gegaan. Ik heb er mijn eigen draai aan gegeven, met dit als resultaat. Op de tag heb ik een pocket gemaakt zodat er iets ingedaan kan worden om cadeau te geven zoals een geldbedrag. Maar je kan er ook een kaartje insteken, net waar het voor bedoeld is. De plaatjes die ik gebruikt heb zaten in het tijdschrift, De lijstjes waar de plaatjes inzitten had ik nog liggen en zijn eigenlijk fotolijstjes, ooit eens bewaard voor "je weet maar nooit"en nu kwamen ze dan van pas. Eigenlijk komt alles wat ik gebruikt heb uit de voorraad, dus ik heb geen idee van welk merk het allemaal is. 


insteekkaartje
hier zie de tag met de pocket uitsteken
insteekkaartje
Ook hier steekt de tag weer uit
 het insteekkaartje
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra