dinsdag 20 oktober 2015

Stampin Up kaartje

ZOOO! dat is lang geleden, bijna een jaar!! En tot mijn schande moet ik zeggen dat ik het afgelopen jaar ook niets maar dan ook niets gedaan heb op creatief gebied. Druk gehad met allerlei andere dingen en de zin om iets creatiefs te gaan doen was ook ver te zoeken moet ik bekennen. En echt zin had ik eigenlijk nog niet maar ik heb me er toe gezet om de draad maar weer eens op te pakken en heb zowaar een kaartje gemaakt met de stempels van Stampin Up. En die stempels lagen dus nog nieuw in de verpakking, al meer dan een jaar!!! En nu dan eindelijk gebruikt voor een kaartje. Inspiratie heb ik ook nog niet echt dus het idee komt van pinterest en ik heb het gewoon ordinair nagemaakt deze keer. Je moet ergens weer beginnen toch? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra