dinsdag 18 november 2014

Book of Me: de letter J

Voor het challengeblog van cards en scrap heb ik als inspiratie voor de deelnemers een pagina gemaakt voor mijn ABC book of me. Dit keer de letter J. Vond het best nog moeilijk om iets met de letter J te bedenken. Uiteindelijk kwam ik op Jong(er). Ik heb een foto gebruikt van zo'n 10 jaar geleden. Mijn leeftijd van toen heb ik aangegeven met een bingofiche. Voor de andere pagina's van mijn book of me kan je HIER bekijken. De uitdaging van deze maand is:

Gebruik (bord)spel elementen (scrabble, bingo, enz)

Kijk ook even op het card en scrapblog voor de bijdrage van de andere dames. De challenge loopt tot 15 December a.s. Dus doe lekker mee en wie weet win je nog een leuke prijs.


De challenge wordt gesponsort door Hobby Resort5 opmerkingen:

 1. Leuk met het bingocijfer en mooi jong blijf je erbij.Groetjes Gerjon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi
  Wat een leuke lo petra.
  Fijne dag
  Groetjes Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan met dat bingocijfer, Petra!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha... geweldig om zo het bingocijfer te gebruiken op deze mooie layout. Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra