zaterdag 19 juli 2014

Book of Me: de letter I

De eerstvolgende letter in mijn Book of Me was de letter i die aan de beurt was. De letter i, ja, zeg het maar, ik vond hem best nog lastig en na allerlei mogelijkheden de revue te laten passeren kwam ik op de i van internet. Ik heb er een interactieve bladzijde van gemaakt. O, LOL! interactief begint ook met een i, had ik ook dat woord nog kunnen doen. Kom ik nu pas op.  De foto zit vast op een flapje dat opengeklapt kan worden, waar ik de tekst heb opgeplakt. Sorry, de tekst hou ik priv├ę. Mijn streven is om voor dit boekje niets aan te schaffen zoals papier, embellishments en andere dingen om er in te gebruiken. Maar dan loop je het risico dat je ergens iets van tekort komt. En dat was nu dus het geval, ik had niet genoeg rub-on letters voor de titel. Ik heb dus voor alle twee de e's van het woord internet, het cijfer 3 gebruikt en die omgedraaid. Vind het zelf niet eens verkeerd staan zo. De foto zelf is al van een paar jaar geleden, toen waren we op vakantie in Wanneperveen, dat ligt vlakbij Giethoorn. Heb je de voorgaande letters gemist en wil je die ook nog zien/lezen? Klik dan HIER

2 opmerkingen:

 1. Geweldig wat is dit leuk gemaakt Petra.
  en kom er maar op met deze kletter.
  Goed gelukt dus.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hooi

  leuke gedaan echt weer top.
  De i voor jou. is "ik" een mooi creatief mens. maar ja, ik snap dat je dat niet zo snel over jezelf schrijf maar, ik vind het wel.

  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra