zondag 25 mei 2014

May your day be special

Ik heb me voorgenomen dat ik van de restanten die ik heb na een gemaakt project gelijk ga verwerken zodat ik geen overvolle restantenbak heb en dat alles uiteindelijk in de prullenbak belandt. Dus na het maken van de lay-out uit het vorige bericht (Hier te bekijken) ben ik gelijk aan de slag gegaan en heb van de restjes nog een leuke kaart gemaakt. Dit model kaart heb ik al vaker gemaakt, kijk maar HIER en HIER voor de vorige uitwerkingen er van, maar vind het nog steeds een leuk kaartje.

De voorkant van de kaart
De binnenkant
En nog een keer opengeklapt
Zo ziet de kaart er uit als je hem neerzet
De label die in de pocket zit
Een plaatje en een tekst ingeschoven in nog een pocket4 opmerkingen:

 1. Heel mooi album Petra en mooie kleuren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart Petra! En dat van restjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi
  Mooi mooi mooi. Hoe kom je er weer op. Is toch jammer om op te sturen zo mooi.wat heerlijk met restjes werken.
  Groetjes thamar

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra