donderdag 10 april 2014

Snapguide

Snapguide! Kennen jullie dat al? Dat is een site waar je kan laten zien hoe iets gemaakt wordt. Je maakt je werkbeschrijving en plaatst er foto's bij. Om het eens uit te proberen heb ik er mijn werkbeschrijving gemaakt over de 3D lijst. Omdat het voornamelijk een Engelstalige site is heb ik ook de werkbeschrijving in het Engels gemaakt. De Nederlandse versie had ik al eerder geplaatst en kan je  HIER vinden.Check out How to Make a 3D Frame by Petra van Oostenbrugge on Snapguide.


2 opmerkingen:

  1. wat een super handig programmaatje! En meteen ook een hele leuke Tutorial!!

    Groetjes marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is gaaf gedaan en heel duidelijk.
    groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra