dinsdag 25 maart 2014

Team Scrap Roze - een nieuw avontuur

Een paar weken geleden kreeg ik van Tinie Hoogvliet een mailtje of ik in het Dt team wilde plaats nemen van het Cards en Scrap challengeblog. Nou, dat leek me heel erg leuk en dus heb ik ja gezegt, zodat ik mensen met mijn bijdrage aan dit challengeblog kan inspireren. De opdracht voor de scrapuitdaging nr.8  is:

scrap een wanddecoratie. 

Ik heb een fotolijst genomen en daar heb ik met grijsbord een 3D lijst achter gemaakt. Ik had nog een paar pagina's liggen die oorspronkelijk een miniboekje moesten worden, maar het is nooit een boekje geworden, alleen een paar losse bladzijden. Ik heb de bladzijde opgehangen aan een clip, zodat er gewisseld kan worden en ook de andere kant van de bladzijde in het zicht kan komen. Op de foto staat mijn moeder die in 1955 op naailes zat. Met wat miniaturen van Zwanette is het een leuke wanddecoratie geworden.
De sponsor van deze challenge is Hobby Resort

Meedoen kan tot 7 april 23.55 uur.  Kijk op het blog van Cards en Scrap voor nog meer inspiratie en doe lekker mee!

6 opmerkingen:

 1. Wat een pracht wanddecoratie heb je gemaakt en zo leuk die miniatuurtjes.ERg leuk.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom in ons DT, Petra.
  En wat een prachtige binnenkomer. Een super mooie wanddecoratie, joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige creatie Petra!!!
  Je gaat gelijk lekker van start:)
  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat heb je dat gaaf gemaakt zeg
  ik hoop dat je nog meer van die leuke dingen ga maken
  groetjes Dili

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wouw Petra wat een prachtige eerste bijdrage!! Je legt de lat meteen hoog, dat beloofd wat! Succes en heel veel plezier in team Roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Petra, welkom als DT lid bij Cards & Scrap. Je hebt een prachtige wanddecoratie gemaakt. Veel plezier verder!
  Groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra