donderdag 6 februari 2014

Weer aan de slag

Na heel lang bijna niets te hebben gedaan wilde ik de draad weer oppakken. Dus afgelopen zaterdag eerst naar Doe@Ding voor de nodige scrapspullen (daar had ik natuurlijk niks meer van), gisteren even naar de winkel waar ik mijn karton altijd koop en ik kon beginnen. Ben ik net lekker met een boekje bezig gebeurt er dit: een scheur in de rug van het boekje aan allebei de kanten! OOOH NEE HE! Wat nu? Ik besluit om gewoon verder te gaan of er niets gebeurt is. Omdat ik meestal mijn boekjes aan de buitenkant aflak met multi medium, wat voor stevigheid zorgt, laat ik het zo zitten en hoop dat het niet verder gaat scheuren. Op zich ziet het er wel lekker vintage uit natuurlijk, dus als ik nu iets van een soort van scharnier er over heen plak zou dat dan blijven zitten? Ik ga er nog even over nadenken hoe ik dit ga oplossen. Ik ga nu de binnenkant maar beplakken.


3 opmerkingen:

 1. oeps wat jammer van die scheur, maar ik zeg altijd in nood worden de mooiste creaties geboren.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi hoi

  leuk dat je effies op mijn blog kwam kijken. ik heb je meteen even tssen mijn favorieten gezet kan ik niets meer van je missen. En ik maar denken dat dit bij mij alleen maar voorkwam een scheur das balen. Hoe vaak ik niet iets verkeerd om plak. grrrrr. ach waarschijnlijk weet jij er weer een mooie oplossing voor.
  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeps...na de eerste schrik lukt het meestal toch wel om er iets moois van te maken.
  Alle vertrouwen dat het nu ook gaat lukken, Petra.
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra