donderdag 13 februari 2014

Update miniboekje

Even een update van het miniboekje van het vorige bericht. Een scheur in de rug aan allebei de kanten, OOH NEE! Wat nu? Nadat ik eerst de binnenkant beplakt had, ben ik gaan bedenken hoe ik dit probleem nu eens op zou lossen. Weggooien vond ik eigenlijk zonde. Dus ik moest iets verzinnen. Ik heb mijn nieuwe pons gepakt en uit zwart cardstock labels uitgeponst. De labels heb ik dubbelgevouwen en over de gescheurde naad heen geplakt. Daarna heb ik mijn hotfix uit het stof gehaald en heb er bronskleurige steentjes opgeplakt. En als extra versteviging ben ik nog eens met de mulri medium kwast er overheen gegaan.  Ik ben eigenlijk best tevreden met het eindresultaat. Misschien vaker doen?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra