woensdag 20 november 2013

Kerstkaartjes

Eindelijk weer iets om te laten zien. Echt actief met scrappen ben ik nog steeds niet, maar wilde toch iets maken. Ik ben maar met iets makkelijks begonnen: kaartjes. Veel kaartjes maken doe ik niet maar om toch iets te maken en wat niet zoveel tijd vergt zijn kaartjes wel weer makkelijk om even te doen. Vandaar! Het zijn kerstkaartjes geworden. Het papier is van Maja Design, een wat oudere papierlijn. De stempel van de kerstman komt bij de stempelwinkel vandaan. Ik vind het wel een leuk en simpel kaartje geworden. Ik ga weer verder met kaartjes maken, want ik wil er nog een paar maken, dus tot de volgende keer!


Materialenlijst:
Papier: Maja Design, Glitterglue: Ranger, Stempel: de stempelwinkel

1 opmerking:

  1. inderdaad erg leuke kaartjes! De stempel heeft ook weinig nodig.

    Groetjes, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra