maandag 7 oktober 2013

Cards & scrap

Ik had een paar maanden geleden een foto opgestuurd van het prieeltje wat ik had gemaakt. De foto was goedgekeurd en ik moest het maar in de gaten houden vanaf nr 10. Maar omdat het al zolang geleden was dat ik dit gedaan had was ik het eigenlijk al weer vergeten. Vorige week tijdens mijn lunchpauze liep ik even langs de boekwinkel en daar lagen de nieuwste cards&scrap. Even ingebladerd en toen zag ik ineens dat mijn ingezonden foto erin stond. Ik had er al eerder een berichtje van gemaakt dat kan je HIER vinden, HIER zie je het filmpje van het prieeltje op you tube en als je het prieeltje ook wilt maken kan je HIER de werkbeschrijving er van bestellen

2 opmerkingen:

 1. Dag Petra,
  Leuk dat je langs kwam op mijn blogje ben meteen volger geworden van jou leuke blog met zoveel leuke tutorial en patroontjes.
  Wat fantastisch dat je in het boekje staat ,mooi gedaan.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht al dat je mij ergens bekend van voor kwam, maar nu is het duidelijk. Leuk joh allemaal BN'ers :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra