woensdag 28 augustus 2013

Altered Clock

Het valt niet mee om weer op gang te komen na de vakantie, het weer is nog steeds heerlijk en dan is het zo zonde om binnen te zitten. De eerste week van werken zit er ook al weer op en dan is het net of je niet weg geweest bent. Alles gaat weer in zijn normale ritme verder. In mijn vorige post heb ik jullie de klok laten zien waar ik mee bezig was, en nu laat ik hier het eindresultaat zien. Ik heb de klok eruit gehaald en ik heb er een shadowbox in gemaakt van grijsbord karton. In de shadowbox heb ik wat miniatuurtjes gezet ( die komen bij Zwanette uit de winkel) Net als de cijfers, die ik rondom de klok heb geplakt. De wijzers van de klok zijn van Tim Holz en die heb ik naast de shadowbox geplakt ( te zien bij de detailfoto van de binnenkant van de box)

It is not easy to start after the holidays, the first week of work is already started and then it looks like you never been away. In my last post I showed you the clock i started with and now I can show you the result of it. I took the clock out of his frame and I make a shadowbox in the opening. I put some miniatures in the shadowbox. (I bought them in my local dollhouse shop) Also the numbers I have bought there, which I have glued round the clock. The arms of the clock are from Tim Holz which I put near the shadowbox ( You can see that at the detailphoto)
Before

6 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een pronkstukje heb je ervan weten te maken, Petra!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie klok heb je gemaakt.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk heb je dit weer gedaan! En wat een mooie spulletjes heb je in de klok verwerkt. Op een beurs heb ik Zwanette ook het eea gekocht om een tuin-kijkkastje te maken voor mijn mannetje. Ik ga maar eens op jouw blog rondneuzen voor inspiratie want met Sinterklaas moet het af zijn hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, geweldig Petra! Veeeel leuker dan "before"!
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra