zondag 28 april 2013

ATC- Dame met Hoed/ Lady with Hat

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers van harte welkom heten. Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie krijgen van mijn projecten. Voor het hobbyjournaal nr. 98 heb ik weer een setje atc-kaartjes gemaakt. Ik hou er 1 zelf en de andere 2 kunnen geruild worden. Dus, heb je interesse om met me te ruilen klik dan HIER en daar vind je nog meer te ruilen atc-kaartjes. Je kan via de tab "contact" bovenaan deze pagina een mailtje naar me sturen welke kaartjes dat je wilt ruilen met me.

First of all I want to welcome all my new followers. I hope you will be inspired by my projects. For the hobbyjournal nr. 98 ( Dutch hobby newspaper) I made a set of atc-cards. I keep 1 for myself and the other 2 are for trade. So, if you are interested in to trade with me click HERE en there you can find more atc-cards for trade. You can use the tab "contact" at the top of this page and send me an e-mail wich cards you want to trade with me.1 opmerking:

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra