zondag 31 maart 2013

Picknickmandje / Picnic Basket

Even een gouwe ouwe van zolder gehaald. Dit is volgens mij al de vijfde keer dat ik dit mandje heb gemaakt. Kijk HIER  en HIER om 2 andere  uitvoeringen te zien. Maar hij blijft leuk om te doen. Ik heb er een hele nieuwe tutorial van gemaakt, met meer foto's en een uitgebreidere uitleg hoe je dit mandje kan maken. Deze tutorial is gratis te downloaden, maar ik zou het wel heel erg  waarderen als je een linkje naar mijn blog plaatst mocht je hem op je blog zetten. Klik HIER om de tutorial te downloaden. Ook te vinden aan de linkerzijkant van mijn blog

This is an old one for me. I think I have made this basket five times already . Look HERE and HERE to see 2 other ones. But still it is so fun to make these baskets. I have made a new tutorial of it with more pictures and more text. This tutorial is free to download, but I would very much appreciate it if you link to my blog if you place it on your blog. Click HERE to download the tutorial. Also on the left sidebar on my blog

4 opmerkingen:

 1. Zo hee wat heb je dit prachtig
  gemaakt, hier is zoveel moois op te
  zien, wat geweldig ☺

  Een gezellig (paas/knutsel)weekend gewenst ☺
  Lieve grtjsss Erica xox
  heidebloempjuh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is superleuk Petra, dit papier leent zich er ook prima voor en zoals gebruikelijk heb je weer prachtige embellies toegevoegd.
  Staat al heel lang op mijn lijstje om eens te maken, dus dank je wel ook voor het updaten en delen van de tuut!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, dat mandje. Ik krijg de kriebels om er ook zo eentje te maken. Ik heb zelf nog hopen van die "embellies", ik maakte vroeger kransen, dus ik heb alles in huis, behalve het prachtige papier !
  Heel gaaf, Petra, bedankt om dit te delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuk mandje is dat. Heel mooi gemaakt, het papier is ook heel toepasselijk. Vind dat je prachtige dingen maakt, en ik ben dan ook je volger geworden! Zou het leuk vinden als je ook mijn volger wordt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra