maandag 21 januari 2013

Sneak Peak

Allereerst van harte welkom voor al mijn nieuwe volgers, ik hoop dat jullie hier een hoop inspiratie op doen. Ik laat jullie vandaag een sneak peak zien van het project waar ik op dit moment mee bezig ben. Het vordert al aardig, maar ben nog niet klaar. Er moet nog het een en ander aan gebeuren. Nog even geduld en over een poosje kan ik het project helemaal laten zien. Ook van dit project komt een tutorial, daar ben ik druk mee bezig. En voor de oplettende volgers: ik heb een nieuwe banner, zelf gemaakt in PSP. Voor mij de eerste keer dat ik zo iets heb gemaakt. Ik vond hem goed gelukt en wilde nog een banner maken, maar wat ik ook probeerde, ik kreeg het niet meer voor elkaar. Ik heb alle handelingen gedaan zoals bij de eerste banner, maar hoe ik het ook deed, het lukte niet meer. En dat kan ik niet uitstaan, ik blijf het gewoon proberen, het zal toch nog wel eens een keer lukken? Ik snap niet wat ik nu verkeerd doe.1 opmerking:

  1. Heel leuk je Banner Peet.En spannend zeg wat je nu weer aan het maken bent kan niet wachten.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra