maandag 1 oktober 2012

Nagenieten

Uitgerust van de demo-dagen ga ik weer aan de slag. Inmiddels zijn alle tutorials verzonden en liggen ze bij iedereen in de mailbox. Ik kijk terug op een paar zeer geslaagde demo-dagen en vind het voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel voor alle positieve reacties hetzij mondeling hetzij via de mail, heel leuk om te horen en te lezen. Hier nog een foto van de demo-dagen om nog even na te genieten. Wil je alsnog 1 van de tutorials aanschaffen? Kijk dan even op: www.inhetcabinet.blogspot.com daar staan ze allemaal overzichtelijk bij elkaar1 opmerking:

  1. hoi Petra

    ik heb genoten van al het moois dat jij gemaakt heb ga er ook me aan de slag hoor en zal het laten zie

    groetjes Dili

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra