woensdag 3 oktober 2012

Galerij

Heb je een project gemaakt volgens 1 van mijn patronen? Dan zou ik het heel leuk vinden als je het laat zien. Ik heb speciaal een album daar voor aangemaakt. Lijkt het je leuk om je project in de galerij terug te zien, neem dan contact met me op via de knop"contact" bovenaan de pagina. Stuur me een mailtje met het contactformulier met als titel galerij. Met het contactformulier kunnen geen foto's meegestuurd worden. Zodra ik je contactformulier binnen heb mail ik je zo snel mogelijk terug en geef ik je mijn e-mailadres zodat je de foto of foto's naar me kan mailen. Klik HIER om naar de galerij te gaan. Ik kijk uit naar al jullie projecten!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra