zondag 28 oktober 2012

Aanpassingen

Ik heb enkele aanpassingen gedaan aan mijn blog. Allereerst de titel heb ik veranderd in Petra Scrapt ipv. Petra's Scrapblog zoals het eerst was. Ik heb een You Tube videokanaal aangemaakt, waar ik mijn projecten uitwerk volgens mijn tutorials. Het is bedoeld dat je met je tutorial naast je kan zien hoe ik het project heb gemaakt. Ik laat mijn projecten in delen op you tube zien, omdat anders de filmpjes wel erg lang worden en je nu in gedeeltes het te maken project kan bekijken. Bovenaan deze pagina zit een tab met `You tube kanaal`als je daar op klikt kom je vanzelf op mijn you tube kanaal. Ik ben nu bezig met de Happy Haunting Clock te maken in een kerstversie en deel 1 staat inmiddels op you tube. Veel plezier met het kijken en ik hoor graag wat jullie er van vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra