vrijdag 28 september 2012

Demodagen bij Doe@Ding

De eerste dag van de demodagen bij Doe@Ding zit er op. En wat was het leuk en gezellig. En wat een belangstelling voor mijn projecten, echt geweldig! Heel veel leuke en positieve reacties gekregen van heel veel bekende en onbekende mensen. Iedereen daarvoor mijn hartelijke dank, een reden te meer om nog meer leuke projecten te maken en er een tutorial van te maken. Voor iedereen die nog langs gaat komen, graag tot morgen.
4 opmerkingen:

 1. Geweldig zeg, jij met al die prachtige projecten bij elkaar op de foto. Ik zou ze ook wel eens in het echt willen zien. Leuk dat je zoveel leuke reacties krijgt en veel succes nog morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. terecht dat er zoveel belangstelling is voor je projecten, ze zijn dan ook stuk voor stuk bijzonder en heel erg mooi gemaakt. Veel plezier nog morgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Petra,ik heb vandaag je projecten in het echt mogen bewonderen bij de demodagen van Doe@ding en in werkelijkheid zijn ze nóg véél mooier dan hier op het scherm,voor mij ben je echt een kunstenares!Petje af en nog veel succes morgen!groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Petra

  Het was een feestje om je prachtige creaties in het echt te bewonderen gisteren, ik ben er helemaal weg van.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra