zondag 15 juli 2012

Greetings from

Zo, weer eens een kaartje gemaakt. De laatste keer dat ik bij Doe@Ding in Spijkenisse was, zag ik het nieuwe papier van Authentique Paper liggen en dat kon ik niet weerstaan, zulk lekker zomers papier. De slippertjes had ik nog liggen en dat paste wel goed bij het thema en de zeemeeuwen komen uit een pakketje met strandspulletjes. Ik heb nog meer van dit papier, dus ik denk dat ik nog wel een paar kaartjes er mee gaat maken.


Materialenlijst:
Papier: Authentique Papers: Fresh

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje, op de kaart schijnt de zon in ieder geval. Mooi papier is dit toch !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Petra

  Je hebt weer een mooi kaartje gemaakt hoe gaat t verder met je gr Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk en fris zomers kaartje.

  gr. Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is hij mooi zeg, ga ook maar gauw. Aan de slag.
  Groetjes corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra