maandag 9 april 2012

Houten Naaidoos

Bij de kringloopwinkel kwam ik deze naaidoos tegen. Ik heb de naaidoos helemaal uit elkaar gehaald en alle onderdelen geschuurd. De scharnieren en het hengsel heb ik geverfd en de naaidoos zelf heb ik beplakt met papier van Graphic 45.  Als extra bescherming heb ik alles wat beplakt is afgelakt met vernis. Als pootjes heb ik zwarte houten kralen gebruikt en ik heb de knopjes vervangen, die bovenop de naaidoos zitten. De oude knopjes moest ik er af zagen, want ik kreeg ze er niet afgeschroefd en ze moesten er echt af , want anders kon ik de bovenkant niet mooi beplakken. Even langs de bouwmarkt voor nieuwe knopjes en voila, een geheel nieuwe naaidoos.


Naaidoos zoals die er eerst uit zag
Naaidoos zoals die er nu uit ziet


15 opmerkingen:

 1. dat is prachtig bekleed super naaibox's

  gr Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is ie prachtig geworden zeg! Ik kon er een krijgen van mijn schoonmoeder maar helaas heb ik er echt geen plek voor. Maar als ik dit resultaat zie toch wel een beetje spijt dat ik m niet op zolder heb gezet hihi!!
  Wat ga je er in bewaren? Naaispullen of scrapspullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig wat heb je dit mooi gedaan,
  ja suuuuuper mooi geworden.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat heb je schitterend voor elkaar ziet er super mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg, ik vind deze naaidozen altijd al mooi, maar jij hebt er echt een plaatje van gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo je hebt hem al af ook !!!
  mooi geworden joh.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super gaaf geworden heel mooi gr Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo he, dat heb je mooi gedaan!! Hartstikke leuk geworden, Petra!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw wat een gave naai box meis jammer dat de mijne vorig jaar gesneuveld is met het verhuizen
  maar je heb weer mooie creaties gemaakt in mijn afwezig heid grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat kan jou nou niet?? Heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig Petra! Dat is vast een behoorlijke klus geweest!
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn vrouw is een tovenares

  I love her!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. She has a great talent!! And.. I love her too

   Verwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra