vrijdag 30 maart 2012

ATC-kaartjes: Een Brief Schrijven

Ik kreeg een aantal weken geleden een mailtje in mijn mailbox met het verzoek of ik een drietal ATC-kaartjes wilde maken in Tim Holz stijl voor in het Hobbyjournaal nr. 85. Ik ben aan de slag gegaan en dit is het resultaat geworden. Heb je nr. 85 gemist van het hobbyjournaal en wil je weten hoe ik de atc-kaartjes heb gemaakt dan kan je HIER kijken voor de werkbeschrijving, je kan het uitprinten en gelijk beginnen.

De originele kaartjes
Zo staat het artikel in het hobbyjournaal
Materialenlijst:
Carstock: Color Core en Kraft, Stempels: Darkroom Door, Embellishments: Tim Holz

2 opmerkingen:

  1. wow wow wow wow. He-le-maal super Petra! Echt petje af, weer een geweldig project waarbij elk detail gewoon klopt en helemaal af is. Ik geniet er elke keer weer van wat jij (vooral met G45) weet te maken. Super! Oh dat had ik al gezegd hihi.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra