zondag 5 februari 2012

Theezakjesswap

Zo, nu eerst even mijn blog bijwerken. Door een "kleine"verbouwing hier in huis heb ik nog niet eerder tijd gehad om de uitwerking te laten zien die ik gemaakt heb voor de theezakjes swap van de Nederlandse Swappers. De Nederlandse Swappers heeft een blog en via dat blog kan je meedoen met verschillende swaps. En een swap is dat je iets maakt voor iemand anders en die ander maakt iets voor jou en dat is dan je swapmaatje, mijn swapmaatje was Ellen. En het onderwerp voor deze swap was: stuur tenminste vier theezakjes naar je swapmaatje in een zelfgemaakte verpakking. Voor mij was het de eerste keer dat ik met de Nederlandse Swappers mee deed en dan is het altijd even een beetje aftasten wat nu precies de bedoeling is, maar ik geloof dat het aardig gelukt is.Ik heb een doosje gemaakt waar precies vier theezakjes in pasten en ik heb het in de lievelingskleur van Ellen gemaakt, in de kleur paars. Ik hoop dat ze het mooi vond, het was in ieder geval erg leuk om te doen.
Mijn theedoosje
Een toepasselijke stempel met winterthee erop
De binnenkant van het doosje
De uitwerking van Ellen, een kaart met
vier laatjes en in de laatjes
zitten theezakjes en nog iets
lekkers voor bij de thee.6 opmerkingen:

 1. Dat ziet er gaaf uit heel leuk gemaakt.

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel mooi doosje heb je gemaakt Petra, leuk met die tule!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig doosje heb je gemaakt ervan...liefs Vengy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je deze leuk gemaakt, ik heb al een hoop varianten gezien, maar deze kende ik nog niet. Lijkt me touwens erg leuk zo`n swap.

  Wat je hebt ontvangen is ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra