woensdag 22 februari 2012

Food for the Dog

Na de "kleine"verbouwing hier in huis, hebben we gelijk het interieur hier en daar wat aangepast. En kregen de honden een hondeneet/drinkstation in stijl.  Door mijn man zelf bedacht en gemaakt, terwijl hij altijd zegt dat hij niet handig is. Ik heb met mijn cricut de letters en de rennende hondjes uitgesneden. Is ie niet leuk geworden? Mijn man heeft nu de smaak te pakken en wil er nu ook nog een hondenmand bij gaan maken.
8 opmerkingen:

 1. wat leuk bedacht, erg mooi ben benieuwd naar de hondenmand
  groetjes mina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge wat heeft je man dit super leuk gemaakt zeg!!
  Ben erg benieuwd naar mand! :-)
  Lieve groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Petra

  Ik ben blij dat ik je blog weer gevonden heb op de één of andere manier kreeg ik geen berichten meer en zag ik dat ik je blog niet meer had wat ik dus niet begrijp....ik keek altijd erg uit naar je mooie projecten dus ik ben blij dat ik je weer gevonden heb gr Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij kan dus meer als dat jij dacht hij is echt heeeeel erg leuk geworden ik ben benieuwd hoe de hondenmand wordt. groeten fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke hondenvoer plek, mooi gemaakt ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk ziet het geheel eruit,maar mijn rottie's bekkie is een maar een klein beetje te groot voor jouw bakjes.hihihih!!!!Ben reuze benieuwd naar je hondenmand,

  groetjes Juanita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb je ook een bouwtekening of alleen de maten van dit eet-drinkstation?
  Wil hem ook proberen te maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra