woensdag 8 februari 2012

ATC kaartjes: Sleutels

We zijn nog steeds druk bezig in huis om alles weer netjes te krijgen na de "kleine" verbouwing die we nu aan het afronden zijn. Dus ook nog niet eerder tijd gehad om mijn atc-kaartjes te laten zien die ik gemaakt heb voor de sleutelswap van de Dutch ATC Group. En natuurlijk ook de kaartjes die ik terug ontvangen heb van Coby, Alida en Delia. Ik heb de achtergrond van mijn atc-kaartjes eerst met gesso ingesmeerd. Dit goed laten drogen. Daarna heb ik een embossingfolder ingesmeerd met distressinkt en mijn atc-kaartjes er tussen gelegd en door de Big Shot heen gehaald. De verhoogde gedeeltes van de embossingfolder zijn nu gekleurd op de atc-kaartjes gekomen, Zo krijg je een mooie achtergrond met een gedeeltelijk ingekleurd reliĆ«f. Een eenvoudige techniek met een mooi resultaat en je kan deze techniek natuurlijk bij alle embossingfolders toepassen.
Alle zes de atc-kaartjes die ik gemaakt heb
Een close-up van een van de kaartjes 
De kaartjes die ik ontvangen heb v. l.n.r.
Coby van Willigenburg Alida van der Brug, Delia Klop


2 opmerkingen:

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra