maandag 19 december 2011

Vintage Trouwkaart

Ik kreeg van een collega van mij de vraag of ik voor haar een trouwkaart wilde maken. Natuurlijk wil ik dat, geen probleem. En de opdracht was: een romantische vintage kaart en er moest een envelopje in zitten. Niet zo moeilijk dus. Het model van de kaart had ik al een keer eerder gemaakt, maar het is zo'n leuk model kaart dat ik hem nog eens gemaakt heb. En dan ziet het er toch weer heel anders uit.  Kijk zelf maar, klik HIER om de kerst/winter uitvoering te bekijken. De namen van het bruidspaar heb ik op een strookje papier gezet en dit aan de voorkant vastgezet, zo is het een heel persoonlijk kaartje geworden.

De voorkant van het kaartje met
de namen van het bruidspaar.
Bladzijde 1en 2 van het kaartje met aan
de rechterkant een envelopje
Bladzijde 3 en 4 van het kaartje,
met aan de rechterkant twee labels.
Op de ene label staan de namen van de gevers en op de
andere label de felicitaties voor het bruidspaar.
Materialenlijst:
Cardstock: Bazzill, Papier: Kaisercraft, Ponsen: EK Succes, Martha Stewart, Embellishments: Making Memories, Prima Marketing


5 opmerkingen:

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra