donderdag 29 december 2011

ATC kaartjes: Winter Wonderland

Ik heb weer meegedaan met een atc swap van de Dutch ATC Groep. Het onderwerp was deze keer Winter Wonderland. Ik had nog een prachtige stempel met een winters dorpje en nog nooit gebruikt. Dus dit was de mogelijkheid om de stempel eens te gebruiken. Nadat ik de stempel afgedrukt heb, heb ik de huisjes zo hier en daar wat ingekleurd met mijn copic markers (die ik ook niet zo vaak gebruik). Ik heb daarna nog heel veel sneeuw aangebracht zodat het net echt  een winter wonderland was. Ik kreeg kaartjes terug van: Yvonne Koops, Alida van der Brug, Veltheimia. Dames, weer bedankt voor de prachtige kaartjes.

Alle atc kaartjes die ik heb gemaakt bij elkaar

Een detailfoto van de sneeuw

De atc kaartjes die ik kreeg
 van l.n.r: Yvonne, Alida en Veltheimia


4 opmerkingen:

 1. Oh wat een schattige kaartjes. En wat een mooie stempel van dat kerstdorpje...
  Je hebt ook leuke ATC'tjes teruggekregen!
  Fijne jaarwisseling!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat dacht je geen sneeuw !! maak ik het toch zelf!!
  Maar ze zijn wel leuk hoor .


  gr Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke act kaartjes,schitterend gewoon.

  liefs Juanita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Petra, bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik heb bij jou ook al mooie creaties gezien dus ik ga je ook met veel plezier volgen hoor!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra