zondag 4 december 2011

ATC kaartjes: Klokken/Horloges

Ik heb meegedaan met een atc swap (swap is: het ruilen van atc kaartjes met anderen) op de Dutch ATC groep. Het thema dit keer was: klokken/horloges. Ik kreeg kaartjes terug  van Alida, Wil en Yvonne. Dames bedankt, ze zijn prachtig! Ik ben vergeten om de atc kaartjes die ikzelf heb gemaakt op de foto te zetten, dus ik kan nu alleen het kaartje laten zien wat ikzelf heb gehouden.  Ik heb al mijn kaartjes hetzelfde gemaakt, maar dan hebben jullie toch een idee wat ik met dit thema heb gemaakt. En terwijl ik zo ijverig bezig was met het maken van mijn kaartjes, plakte ik per ongeluk het papiertje wat ik bovenop heb geplakt en later gescheurd heb omgedraaid op het kaartje. OOH, hoe stom kan je zijn, maar nu is het wel een collectors item geworden, want er is er maar 1 van. Dus voor degene die deze collectors item zou willen, stuur me een mailtje via het contactformulier ( staat bovenaan deze pagina ). Wie me het eerst een mailtje stuurt, daar is het kaartje voor.

De kaartjes die ik kreeg van l.n.r: Alida,Wil en Yvonne
Dit is mijn ingezonden atc kaartje
Collectors item


7 opmerkingen:

 1. ik doe zelf niks met ATC`s...maar die van jou met dat stukje opengewerkt en een klok dr achter vind ik wel errruuug mooi zeg!
  xox
  linn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schittterend gemaakt Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze heel mooi zelfs degene die(fout)is.

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk idee om het midden open te scheuren. En zo'n collects item is helemaal uniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi op de kop, als je het niet op je blog had gezet was het vast niemand opgevallen, want hij is prachtig idd een collectors item.
  Ben diep onder de indruk van je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goh, wat een leuk idee, dat opengescheurde stukje ! Dat ga ik ook eens doen! Leuk hoor,
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra