dinsdag 8 november 2011

"Modern" Kerstkaartje

Voor mij is dit een modern kerstkaartje, normaal gesproken ben ik meer van de vintage kaartjes. Maar ik ben  al een poosje heel goed bezig al zeg ik het zelf. En probeer al mijn restjes op te maken en dan kan je doorslaan natuurlijk. Ik had nog een paar hele kleine stukjes papier, maar wel met allemaal hetzelfde printje erop. Dus heb ik met een pons allemaal vierkantjes uitgeponst en dat als ondergrond gebruikt voor dit kaartje. Een paar sterren erop geniet, een strik erom heen gedaan en voila een modern kerstkaartje. Hoe makkelijk kan het zijn. Ik vind hem zelf nog niet eens onaardig geworden.


Materialenlijst:
Cardstock: Bazzill, Papier: Kaisercraft, Embellishments: Crea Motion


9 opmerkingen:

 1. Harstikke leuk met die metalen sterren en wat een mooi lint heb je gebruikt! Lieve groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een super leuk kaartje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is tie mooi !!

  En dat van restjes .

  Dat zie je maar ,wie wat bewaard heeft wat.  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo mooi kaart helemaal geweldig leuk gedaan

  groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lekker stoer kaartje !!!
  @ die sterren daar ben ik al een hele tijd naar op zoek en kan ze in geen enkele winkel meer vinden !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super gave
  kaartje is dat

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super zeg wat een gaaf idee en leuk met die sterren die heb ik ook nog ergens liggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra