zondag 27 november 2011

ABC Book of Me: C en D

En weer twee bladzijden voor mijn Book of Me. De letters C en D. De letter C is van Creatief. Creatief ben ik altijd al geweest ....... Wil je weten hoe het verhaal verder gaat? Lees dan even de journaling op de tweede foto, even de foto groter maken en de journaling is duidelijk te lezen.  De letter D staat voor Dochters. Daarvan heb ik er twee. En daar ben ik heel trots op. Ik heb een foto gebruikt van ons drie├źn.  De achtergrond die ik achter de foto heb gedaan was eigenlijk een oefenproject van lang geleden met het glossy papier van Ranger. Op zoek naar een leuke achtergrond kwam ik dit stukje papier tegen en het paste er eigenlijk wel mooi bij vond ikzelf. De cirkel met het woord dochters erin heb ik met het programma van Word gemaakt. Je tikt eerst een paar keer het woord wat je in je cirkel wilt hebben in WordArt met een paar spaties ertussen. Dan verander je de vorm in een cirkel, je verkleint de cirkel op de grootte die je wilt en voila, je hebt je eigen digistempel, die je met een cirkelpons kan uitponsen.

De letter C
Journaling van de letter C
De letter D
Materialenlijst:
Papier: Maja Design, Embellishments: Crea Motion, Embelliscrap, Making Memories, Starform, Pons: EK Succes


13 opmerkingen:

 1. Dat word een prachtig boek zeg...wow.
  Ga je elke week een letter doen, of hoe werkt het?
  Of lees ik erover heen!!
  Vind beide LO's erg mooi en veel mooie details.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er echt supermooi uit. Creatief hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie pagina's heb je gemaakt voor je boek.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind deze pagina`s van je boek erg mooi. vooral die van de D.
  Het is een geduld werkje zo`n boek, maar als hij eenmaal klaar is heb je dan ook wel een hele mooie herinnering
  groetjes ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel mooi dat zal een schitterend boek worden grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk een abc boek, succes ermee.Het ziet er al heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Petra, erg leuk! Misschien moet ik ook eens beginnen aan zo'n book of me (wel een hoop werk hoor!!!)
  Deze eerste letters zien er alvast heel mooi uit! :-)
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet dit er geweldig uit Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alweer van die mooie!!!

  Wat zal het mooi worden als je het compleet hebt.

  Gr Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alweer van die mooie!!!

  Wat zal het mooi worden als je het compleet hebt.

  Gr Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zooo...dat ziet er prachtig uit! wat een genot zal het zijn om uiteindelijk er doorheen te bladeren als het klaar is....maar dat zal nog even duren denk ik.

  gr irene

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige lootjes Petra. Vooral die met je dochters vind ik erg mooi!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra