dinsdag 18 oktober 2011

Kaartje: Gefeliciteerd

Een heel simpel kaartje. Ik heb de rand met een Martha Stewart pons gedaan, zo een waar je helemaal rondom je kaartje mee kan. Een vierkant restje scrappapier op een stukje zwart cardstock geplakt. Op een strookje papier de tekst "Gefeliciteerd"gestempeld, touwtje erom en nog een paar strass steentjes erbij.  En klaar is Klara.


Materialenlijst:
Cardstock: Bazzill, Papier: Kimberly Polosson, Embellishments: Make Me.

6 opmerkingen:

 1. Simpel, maar wel ontzettend mooi en stijlvol. Ik hou wel van dit soort kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Simpel kan ook heel
  mooi zijn super kaartje

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Simpel, maar prachtig. Ik vind het een hele mooie kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kaartje Petra.


  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra