zondag 18 september 2011

Kaart met een bloemenbakje

Ik ben even helemaal in to de kaartjes. Je bent er zo lekker snel mee klaar, hoewel, dat is ook weer niet helemaal waar, want de ene keer ben je er langer mee bezig dan de andere keer. Maar dit kaartje was vrij snel klaar, het idee stond in een Cards Only en heb ik gewoon nagemaakt, vond ik even wel zo makkelijk. Ik ga nog even verder bladeren in de Cards Only,en misschien kom ik nog wel meer leuke kaartjes tegen om te maken.

Detailfoto van het bloemenbakje
met de bloemen erin, als een soort boeket
Materialenlijst:
Papier: Kaisercraft, 

6 opmerkingen:

 1. Dat is een apart kaartje echt heel leuk weer eens wat anders.

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje
  heb je gemaakt super

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig kaartje met die roosjes! Leuke blog heb je. Volgens mij ben ik hier voor het eerst! Leuk dat je meedoet met de blogtrein.
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit een schitterende kaart Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wowww...wat een mooie kaart. En er is nog veel meer moois te zien op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra