dinsdag 9 augustus 2011

Pop-Up Pagina: The Magic of Us

Dit is de derde pop-up pagina voor mijn project. En deze was ontzettend lastig, ik ben er best lang mee bezig geweest. Maar het is weer gelukt! En ook deze keer weer het papier van Graphic 45 gebruikt, maar dan de serie van: The magic of oz. En zo kwam ik ook gelijk op de titel. De foto is gemaakt tijdens onze cruise op de Middellandse Zee. Op de achtergrond van de foto zie je Alexandrië in Egypte. Voel je de magie? Bij de onderste foto kan je goed zien hoeveel ruimte er tussen de achtergrondplaat en de foto zit. Deze ruimte krijg je door een blokje te maken van cardstock en dat achter je plaatje/foto vast te plakken. Je moet er wel voor zorgen dat als je de pagina sluit, dit cardstockblokje de juiste kant op beweegt, want anders sluit je pagina niet. Het is even een puzzel, maar het resultaat is er ook naar.Materialenlijst:
Cardstock: Bazzill, Papier: Graphic 45

8 opmerkingen:

 1. ow peet hij is fantastisch geworden .

  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wooow wat ziet dat prachtig
  er uit heel mooi gemaakt

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is ook al zo super! Echt, ik kan er niet over uit, en ik ga dit idee zeker ook een keer uitvogelen!! Wat een geweldige inspiratie haal ik hieruit! Bedankt voor het delen en de detailfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig ziet dit eruit !!! Wat een werk zit daarin zeg, maar een super resultaat !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is prachtig geworden!! Wil hem wel nog een keer in het eggie zien hoor, ben namelijk erg benieuwd hoe je dit in een album gaat verwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Asolutely fabulous!!!

  Liefs
  Tante Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had al een reactie op het forum gezet omdat ik niet op je blog kon komen maar nu lukt het ineens weer wel, Hij is super gaaf geworden.

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Petra,
  Ik vind je pop-ups masterlijk!
  Mooi gemaakt hoor!
  Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra