woensdag 27 juli 2011

Pop-Up Pagina: Stars

Dit is de tweede pop-up pagina voor mijn project waar ik mee bezig ben. Ik heb deze keer het  Curtain Call papier van Graphic 45 gebruikt. De labels kunnen eruit gehaald worden, die zitten er gewoon tussen geschoven. De filmstrook wilde ik eruit laten springen, maar het moest wel meebewegen als de pagina gesloten wordt. Dus heb ik in het papiersteuntje achter het plaatje, een sleufje gemaakt zodat als de pagina dicht is, de filmstrook de ruimte heeft zonder dat de filmstrook dubbelgevouwen wordt. Op de foto sta ik samen met mijn twee dochters en we voelen ons echte stars!


Materialenlijst:
Cardstock: Bazzill, Papier: Graphic 45

9 opmerkingen:

 1. zo die is mooi echt super.

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze vind ik nog mooier dat de vorige pop up.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Petekind! Heel mooi gedaan weer! Echt geweldig. Mooie foto ook. Jij samen met je twee mooie meiden!

  Nog gefeliciteerd! 27 op de 27e!

  Liefs
  Je suikertante Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het prachtig!! Maar vraag me wel af, met wat voor project je bezig bent......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. deze is echt super mooi en het papier doet het er ook zo goed bij groeten fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Petra, wat geweldig mooi zijn je pop-up pagina's zeg! Ik vind ze echt fantastisch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Petra, proficiat met je mooie blog! Ik vroeg me dan ook af hoe jij het gedaan krijgt wanneer je klikt op een foto je op een andere pagina terechtkomt.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra