donderdag 23 december 2010

Vanuit Zwijndrecht: Prettige Feestdagen

Mijn kerstkaarten zijn begin December al verstuurd en zijn dus allang bij iedereen aangekomen. Maar ik had heel veel mooie foto's gemaakt afgelopen zondag toen er zoveel sneeuw was gevallen. En met het doorbladeren van de Cards Only kwam ik hele leuke kaarten tegen. Dus dan alvast maar aan de slag voor volgend jaar, je kan ze maar klaar hebben toch? Dit is het geworden. Ik wens iedereen die mijn blog (regelmatig) bezoekt hele fijne kerstdagen en alvast een goed en gezond 2011 toe. Bedankt voor al jullie reacties van het afgelopen jaar die ik mocht ontvangen op mijn blogberichtjes, dat vind ik elke keer weer fantastisch om te lezen.

2 opmerkingen:

 1. Ze zijn mooi joh,en prachtige foto's zijn het geworden.

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je brengt me op een geweldig idee hier staat voor vandaag een wandeling bij het kasteel op het programma.
  ze zijn heel erg mooi, leuk ook die ster die je gebruikt hebt
  fijne feestdagen, groetjes SImone

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra