maandag 15 november 2010

Oerendhard

De volgende dare/sketch challenge van het SA forum stond al weer op het forum. Dit keer was de opdracht: onderstaande sketch gebruiken en je laten inspireren door de kleuren van de foto met het huisje erop. Ik heb het papier gebuikt van Basic grey: Cappella. De kleuren van het papier vond ik wel goed overeenkomen met de kleuren op de foto en dan vooral de grondplaat waar het huisje op staat. De foto die ik heb gebruikt is afgelopen voorjaar gemaakt in de Keukenhof. Ik zal de journaling hier nog even neer zetten, voor het geval je de journaling niet goed kan lezen.
Journaling:
Op Woensdag 24 Maart 2010 was het een prachtige dag en zijn we naar de Keukenhof geweest. Het thema was dit jaar in de Keukenhof: from Russia with Love. Er stond aan het begin van het park vlakbij de entree dan ook een Russiche motor met zijspan. En dat was net iets te leuk om er niet in te gaan zitten. Dus, Bas in de motor geklommen en ik in het zijspan en dan net doen of we heel hard rijden en de wind in ons gezicht slaat. We gaan dan ook oerendhard door de bochten (in onze gedachten dan) want in werkelijkheid komen we er geen steek verder mee. Het leverde in elk geval erg leuke en humoristische foto's op en dat is ook altijd leuk.
Materialenlijst:
Cardstock: Bazzill, Papier: Basic Grey, Embellishments: Doodlebug, Prima Marketing, Embelliscrap, Ranger, Titel: Plantin Schoolbook.

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi lootje,super gedaan ik vind de journaling leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf Lo'tje zeg!!
  De journaling is helemaal geweldig. Heb je dit zelf gemaakt of een programma ofzo?
  Groetjes Kelly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is weer zo leuk! Geweldig! En smaakvol gemaakt.

  Chapeau!!

  Tante Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie lo heb je gemaakt. Vind die journaling erg mooi.

  groetjes Heidie

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra