zondag 21 november 2010

ATC kaartjes

Voor het eerst meegedaan met een ATC swap op het SA forum. Het thema was: mannen. Voor degene die niet weten wat een swap is. Je maakt een aantal ATC kaartjes en die stuur je op naar een hostess. De hostess verdeelt de kaartjes weer onder die mensen die met de swap mee doen. Je krijgt dan weer net zoveel kaartjes terug gestuurt als jezelf hebt ingeleverd, maar dan van andere mensen. Het is erg leuk om te zien wat anderen dan hebben gemaakt over hetzelfde thema. Ik vond het geweldig om hier aan mee te doen en heb me dan ook maar gelijk weer opgegeven voor de volgende ronde. Dit zijn de kaartjes die ik heb ontvangen. Ze zijn gemaakt door: vlnr: Yvon van Heugten, Yvonne Koops en Monique Spaanstra
Dit zijn de kaartjes die ik heb gemaakt. Ik heb met 3 kaartjes meegedaan en ik heb er 1 voor mezelf gehouden.
Maak je ook ATC kaartjes en vind je het leuk om met me te ruilen klik dan even HIER en daar vind je meer van mijn ATC kaartjes.

1 opmerking:

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra