dinsdag 5 oktober 2010

Enjoy the Sunrise

Het is zo ontzettend lang geleden dat ik een lay-out gemaakt heb, dat ik besloot om weer eens mee te doen met de challenge op het scrapping the music challengeblog. In het liedje wat deze week de challenge is, kwam de zin"watch the sunset" in voor. Dus ik ijverig aan de slag met deze foto en toen kwam ik er ineens achter dat dit een foto was van de zonsopkomst en niet van de zonsondergang. Vond het zo zonde van m'n werk, want ik ben best tevreden met het resultaat, dus heb ik de titel aangepast en jammer dan van de challenge, volgende keer beter opletten. De foto is gemaakt afgelopen Mei toen we een cruise maakten op de oostelijke kant van de Midellandse Zee. Hier zijn we onderweg naar Rhodos. En Bas ligt te genieten van het opkomen van de zon, vandaar de titel. Materialenlijst: Cardstock: Bazzill, Papier: Kaisercraft, Embellishments: Make Me, Tim Holz, Paper Pen, Distressinkt: Ranger, Titel: Plantin Schoolbook

8 opmerkingen:

 1. ik vind 'm prachtig! mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In een woord Prachtig!!Wat een super mooie lay out!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ..best lastig om weer aan een LO te beginnen,he,als je maar één keer bezig bent,dan krijg je het vanzelf weer te pakken.jou LO vind ik dan ook prachtig!Mooie papier/kleur keuze.

  groetjes,Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi en wat een supermooie foto heb je ook gebruikt!

  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow prachtig gemaakt toppie

  groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi subtiel lootje....heel fijntjes....de kleuren zijn WOW.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterend, heel stijlvol en met een prachtige foto. Leuke klok. En jammer idd van de challenge, maar ach, in de eerste plaatst scrap je toch voor jezelf...

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra