maandag 29 maart 2010

Keukenhof 2010

Dit is mijn bijdrage voor de sketch/dare challenge op het SA forum. Ik heb bij deze lay-out mijn cricut cartridge: "Walk in my garden"gebruikt. Het is een heel ander soort lay-out geworden dan ik normaal maak, maar ook leuk om te doen.
This is my entry for the sketch/dare challenge on the SA forum. I have used my cricut cartridge: "Walk in my Garden". It is a very different kind of lay-out now than I normally make, but also fun to do.
Materialenlijst:
Cardstcock: Bazzill, Papier: Dream Street Papers, Embellishements: Doodlebug, Make Me, Pons: Martha Stewart, Cricut Cartridge: Walk in my Garden

3 opmerkingen:

  1. Het is een leuke uitwerking geworden Petra.....ff wat anders, maar niet minder mooi.

    groetjes Lilian

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra