maandag 10 augustus 2009

Kadodoosje

Ik ben nog met een groter project bezig, maar dat gaat nog even duren voor ik er wat van kan laten zien. Ik wilde even iets anders tussendoor maken en had dit scrappaper vorige week van Corrie gekregen. Ik heb daar een doosje van gemaakt. Het model van het doosje is van een pizzadoos.
Materialenlijst:
Papier: K&Company, Lint: van de markt, Stempel: Artemio, Distressinkt: Ranger

4 opmerkingen:

 1. Dat heb je werkelijk mooi gemaakt. Supergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi ! Je hebt een hele leuke blog,

  groetjes Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig doosje Petra!!
  Mijn complimenten hoor!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is amazing.love the colours. beautifully made.

  angel wishes tracey

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra