woensdag 1 april 2009

Ik wil weten wat jij ziet

Voor de Dare L4 kregen we de songtekst van Acda en de Munnik: Geef mij de zomer. Daar komt de regel in voor die ik gebruikt heb als titel voor mijn LO. Het is een foto uit 2004, toen waren we een paar dagen in Brugge.
Materialenijst:
Papier: My Minds Eye: Bella Bella, Lint: Crea Motion, Brad: Make Me, Distressinkt: Ranger, Stempel: Maya Road, Sheet: Rusty Pickle, Embellishments: weet ik niet meer, Hotfixsteentjes: Vaessen, Titel: Plantin Schoolbook

5 opmerkingen:

  1. Hij is hartstikke leuk geworden zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi geworden, en ja idd ik wil ook weten wat Bas ziet.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. he deze is leuk, had hem nog niet gezien!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra