maandag 20 april 2009

1 Dag Miljonair

Mijn opdracht voor de personal challenge op het SA forum kreeg ik van Femke. De opdracht was: Maak een LO met als titel 1 dag miljonair..... Wat zou jij dan willen doen? welke wensen heb je? en de LO moet in 1 kleur. De kleur mag jezelf uitkiezen... En ik vond hem moeilijk! Ik heb voor de kleur groen gekozen en heb de rand van bladeren zelf gemaakt met stickers en glitterpoeder en daar heb ik ook de doodles mee gemaakt. De journaling is: Iemand stelde mij de volgende vraag: wat zou je doen als je voor 1 dag miljonair zou zijn? Daar heb ik heel erg lang over na moeten denken, want ik heb geen grote wensen of dromen. De enige wens die ik heb is niet met geld te koop en dat is: geluk en gezondheid voor iedereen die me lief is.
Materialenlijst:
Cardstock: Bazzil, Papier: Basic Grey: Porcelain, Lint: onbekend, Stickers: Elizabeth Craft Designs, Glitterpoeder: Kars, Distressinkt: Ranger, Strassteentjes: Hotfix

2 opmerkingen:

  1. Lieve Petra, wat een prachtige LO! En beter kan je het niet onder woorden brengen, ik denk er precies hetzelfde over, maar dat weet je wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw... je hebt er een superlootje van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra