zondag 1 maart 2009

Dad 1957

Weer een paar foto's uit de oude doos gebruikt, het zijn foto's van mijn vader in zijn dienstpakkie. De foto's zijn uit het jaar 1957, het meisje naast mijn vader is mijn tante Ina die toen 5 jaar was, het jongere zusje van mijn moeder. Ik heb de uil en de bomen aan de linkerkant van het papier in 3D gemaakt zodat er meer diepte in het papier zit.
Materialenlijst:
Papier: Kaisercraft: What a hoot, Metal Mesh: Making Memories, Ticket Stickers: EK Succes, Brads: Make Me, Flower: Kaisercraft, Distress Glitter Glue: Ranger, Band: gekregen van Natasja, Distressinkt: Ranger, Postzegel: uit de verzameling van Pa

6 opmerkingen:

 1. Wow erg mooi meis en een mooie herinnering, ach ja, die tijd kan ik mij nog goed voor de geest halen.
  Maar hij erg super hoor.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je LO echt super geworden!
  Ik vind die oude foto's altijd zo gaaf!
  Je hebt het papier heel mooi verwerkt....!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi peet,
  Hij is erg mooi geworden.
  Dat wat je wilde met het uiltje is ook erg goed gelukt.
  Heel mooi!!!
  Groetjes Natas

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat papier staat er supergoed bij hoor. Ben er ook helemaal weg van. Ontzettend gaaf lootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi mooi mooi zeg.... Ik houd wel van deze kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra