dinsdag 17 maart 2009

16e Fotoswap

Op het SA forum kon je je een paar weken geleden weer opgeven voor een fotoswap. Ik werd gekoppeld aan Ramona (monatoetje). En vandaag lag de swap in de brievenbus. En ze heeft er een hele mooie LO van gemaakt. Ik had niet echt een hele makkelijke foto opgstuurd, maar ze heeft het heel mooi gedaan, ben er dan ook heel blij mee. En toen ik de foto van Ramona binnen kreeg, dacht ik een makkie te hebben met zo'n leuke foto. Maar dat viel tegen. Het is natuurlijk altijd lastig om voor een ander te scrappen. Hieronder staan de resultaten.
Deze heb ik gemaakt voor Ramona:
En deze heeft Ramona voor mij gemaakt:

2 opmerkingen:

  1. Yo Peetje, hij is leuk geworden met die muisjes erbij, en die foto van jou, leuk om jou ook eens aan het klussen te zien hahaha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke lootjes hebben jullie voor elkaar gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra