zondag 22 februari 2009

Kerst 2008

Het is al even geleden dat het kerst is geweest, maar ik kon het kerstboekje niet eerder op mijn blog zetten omdat ik niet zeker wist of degene waar het boekje voor is weleens op mijn blog kijkt. Maar gisteren heb ik het kunnen geven en kan ik het hier laten zien. Het boekje heb ik gemaakt voor Morgan, een vriendin van mijn dochter. Morgan komt zelf uit Canada en met de kerst was haar broer Jesse over uit Canada om hier in Nederland kerst met z'n zus te vieren. De 2e kerstdag zijn ze bij ons wezen eten. En als herinnering heb ik een boekje voor haar gemaakt.
Materialenlijst:
Papier: K&Company, Boekje: Maya Road, Glitter Glue: Ranger, Verf: Aleene's, Lint: K&Company en Crea Motion, Stickers: EK Succes, Titel: Cuttlebug Alphabet

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk boekje is dat geworden joh! Een leuke herinnering!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf met die glitterrandjes langs de foto'!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor. Ben eigenlijk nie heel erg van de blinkgbling, maar vond die randjes leuk gedaan zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuk geworden!
  Heerlijk al dat bling bling, daar hou ik van wahahahaha.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi boekje, ze was er zeker wel blij mee, mooie herinnering!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had het al gezien toen het nog lag te drogen.
  Maar nogmaals,ik vind het erg leuk geworden.Ze zal er vast blij mee zijn.
  Grt natas

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is mijn vrouw toch een TOPPER

  Je mannetje Bas

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra