maandag 9 februari 2009

Getagged

Ik ben getagged door Irene. Het is een leuke. Ga naar de map waar je jouw foto's bewaart op je computer. Ga dan naar het 6e mapje en pak hier de 6e foto. Zet deze foto op je blog en vertel wat het verhaal rondom deze foto is. Tag hierna zes personen en vraag hen om hetzelfde te doen. Laat een berichtje op hun blog achter of stuur ze een mailtje om ze te laten weten dat jij ze hebt gekozen. Dit is de 6e foto uit het 6e mapje. Deze foto is genomen tijdens een midweekje weg naar Port Zelande in 2005. Ik vind borduren ook heel leuk om te doen, maar ik heb er gewoon te weinig tijd voor, dus als we met vakantie in Nederland blijven dan neem ik mijn borduurwerk mee. Daarom kan het ook jaren duren voordat het echt af is.

Ik geef hem door aan: Natasja, Anita, Maaike, Femke, Elske en Chantal.

6 opmerkingen:

 1. Super leuk!!!! En ook ik heb hem doorgegeven....

  groeties Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grinnik... ik kreeg van de week van iemand anders dezelfde opdracht... Ik zal er eens effe over nadenken....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je meegedaan hebt.
  Wat ziet dat borduurwerk er mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, lief dat je aan me denkt, maar ik kan er op het moment het geduld niet voor vinden. Was al twee keer eerder getagd, maar ik red het niet qua tijd. Bovendien bewaart sjaak onze foto's, ik ben heel goed in deleten, dus ik weet niet eens of ik wel zoveel mapjes heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Peet,
  Ik vond het erg leuk om getagged te worden.Ik heb hem inmiddels doorgegeven aan 6 mensen.
  Nog bedankt.
  Grt Natas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. doordat ik zat te surfen in je blog kwam ik deze foto tegen wat voor patroon is dit , ziet er goed uit zeg qua kleuren,ik ben zelf ook een borduur fanaat moet ik zeggen heb je daar kopien van van dit patroon? brutaal mens heeft de halve wereld ja toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra