zondag 1 februari 2009

Brrr baby it's cold outside

Dit is mijn uitwerking van de Personal Challenge op het SA forum. De opdracht die ik kreeg van Maaike was: ik wil een lo zien in 1 kleur je mag zelf kiezen en de titel moet uit minimaal 5 woorden bestaan! Eerst wist ik niet goed wat ik ermee aan moest, wat een lastige opdracht zeg. Foto´s opgezocht en papier erbij gekozen. De kleur is dus blauw geworden omdat ik die wel bij de winterfoto´s vond passen. Het zijn verschillende tinten blauw geworden om er toch een beetje variatie in aan te brengen, anders vond ik het erg saai worden en ik heb een heel klein beetje wit erin gebruikt. Dus Maaike, ik hoop dat de challenge geslaagd is. En terwijl ik er mee bezig was bedacht ik me dat dit ook wel een goede LO zou zijn voor de januari/februari wedstrijd, ook op het forum, want daarvan was de opdracht: maak een LO in blauw en wit tinten. Dus 2 vliegen in 1 klap.
Materialenlijst:
Papier: Doodlebug, Lint: Doodlebug, Pin: zelfgemaakt, Embellishments: Blokker en Kerstoutletwinkel, Glitter Glue: Ranger,Pons: Fiskars, Titel: Plantin Schoolbook

3 opmerkingen:

 1. Het is dat het maar een klein beetje wit is, anders.......

  Nee hoor prachtig lootje geworden en uitdaging geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is heel mooi geworden,peet.
  Mooi hoor,dat blauw.
  grt natas

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra