zondag 4 januari 2009

Zondagochtendtraditie

Dit is mijn uitwerking van Sketch K4 op het SA forum. Elke zondagochtend gaan wij bij mijn ouders koffie drinken en na de koffie doe ik samen met mijn moeder altijd een glaasje advocaat. Lekker met een klodder slagroom er bovenop. Het woord zondagochtend heb ik met een fotobewerkingsprogramma op de foto geschreven. Op de onderste foto is daar een close-up van te zien.Bedankt weer voor het kijken
Materialenlijst:
Papier: Sei, Cardstock: Bazix, Distressinkt: Ranger, Glitter Glue: Ranger, Lint: Crea Motion, Flower: Prima Marketing, Brad: Make Me, Titel: Teardrop

5 opmerkingen:

 1. Hij is mooi... Die kleuren passen perfect bij je advocaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke traditie en een leuke lo Petra!
  En jullie natuurlijk ook nog een gelukkig en gezond 2009 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele mooie layout!! Leuk onderwerp.

  Groetjes van Tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra