maandag 26 januari 2009

Memories

Via het SA forum kwam ik op de site van weledasketches terecht. Daar stonden zoveel leuke sketches op dat ik de volgende sketch heb uitgezocht en daar een LO mee heb gemaakt. De foto's zijn van het ouderlijk gezin van mijn moeder in het jaar 1960. Volgens mijn moeder is deze foto gemaakt omdat haar oudste broer in militaire dienst zat en naar Frankrijk moest voor een aantal maanden.
Materialenlijst:
Papier: Kimberly Poloson, Cardstock: Bazix, Die Cuts: Kimberly Poloson, Metal Plate: Pressed Petals, Distressinkt: Ranger

4 opmerkingen:

 1. Erg leuk lootje. Leuk is dat he die oude foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je LO echt heel mooi geworden.
  Prachtig papier ook met precies de juiste kleuren bij de foto...super hoor!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan,peet.Je hebt ook schitterend papier gebruikt.Erg mooi.grt natas

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra